Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Evaluare psihologica

  • Testarea inteligentei si dezvoltarii psihice
  • Evaluare emotionala si afectiva

     Evaluarea psihologica este o activitate complexa de investigare si poate avea diferite scopuri in fuctie de care se stabilesc metodele de evaluare cum ar fi interviul, observatia, jocul sau aplicarea de teste proiective sau standardizate.
     

     Evaluarea psihologica este necesara oricui, fiind chiar recomandat ca in cazul copiilor aceasta sa se realizeze periodic pentru a le putea asigura acestora o crestere si o dezvoltare sanatoasa, prin stabilirea nivelului de dezvoltare si descoperirea nevoilor si resurselor personale. Aceasta ofera o imagine psihologica de ansamblu asupra persoanei si faciliteaza autocunoasterea. Evaluarea psihologica emotionala si afectiva se realizeaza pentru orice nivel de varsta si reprezinta punctul de plecare al procesului terapeutic.

    De cate ori v-ati intrebat "cum sunt eu de fapt?", "cine sunt eu?","de ce copilul meu reactioneaza in acest mod?"' "de ce este timid?", "de ce nu reusim sa ne intelegem?". La toate aceste intrebari puteti gasi raspunsuri prin realizarea unei evaluari psihologice.

   Evaluarea psihologica este o necesitate asemeni analizelor medicale, sau practicarea sportului reprezentand un proces de “igiena” psihica si emotionala.

   Evaluarea psihologica se realizeaza la sediul cabinetului psihologic PsyEvolution Bucuresti.

Tarif: 100 lei/sedinta (45 min) (necesar 2-3 sedinte)

 

Monthly Newsletter

Keep up to date on the latest from our network:

Connect with us

BT Twitter Feeds