Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Consiliere psihologica si psihoterapie adulti

     Acest tip de psihoterapie se adreseaza tuturor persoanelor care traverseaza o criza existentiala, persoanelor care s-au confruntat cu diferite evenimente traumatice de-a lungul vietii, celor care simt ca nu mai pot face fata provocarilor cotidiene dar si acelor persoane care isi doresc o mai buna cunoastere de sine, care isi doresc cresterea stimei de sine si a increderii in propriile forte, care isi doresc sa isi depaseasca propriile limite si sa isi gestioneze intr-un mod sanatos propria viata. 

     Uneori cu totii ne simtim secatuiti de puteri, singuri sau goi pe dinauntru insa depinde numai de noi cum vom alege sa “rezolvam” aceste sentimente. Procesul terapeutic este pentru fiecare persoana in parte, o experienta unica si valoroasa, o experienta de dezvoltare, o investitie in propria persoana, o experienta ce merita efortul de a ne inlatura mastile si de a ne permite sa fim autentici.

    Consilierea psihologica si psihoterapia sunt benefice oricarei persoane care isi doreste o mai buna auto-cunoastere sau o mai eficienta gestionare a propriilor emotii si sentimente.

   Se intampla sa suferi de stari de anxietate sau depresie? Simti ca nu ai incredere in propriile fortei? Iti este dificil sa construiesti relatii sau intri in relatii nesanatoase? Iti doresti sa comunici mai eficient? Iri doresti sa gestionezi cat mai eficient momente si situatii dificile din viata ta? Atunci consilierea psihologica si psihoterapia cu siguranta te vor ajuta si sprijini in procesul de dezvoltare si evolutie.

   Consilierea psihologica si psihoterapia se realizeaza intr-o atmosfera securizanta si relaxanta numai in spatiul cabinetului psihologic PsyEvolution Bucuresti.

Tarif: 100 lei/sedinta (50 min)

Monthly Newsletter

Keep up to date on the latest from our network:

Connect with us

BT Twitter Feeds