Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Consiliere psihologica si psihoterapie pentru copii si familie

     Aceasta forma de consiliere psihologica se adreseaza copiilor de toate varstele care prezinta comportamente dezadaptative (fobii, anxietate, timiditate, agresiviitate, tulburari somatice, performante scolare proaste, neincredere in propriile forte, opozitionism, gelozie fraterna…) dar si celor care parcurg etape ale vietii dificil de gestionat (divortul parintilor, mutarea locuintei, schimbarea scolii, spitalizare, plecarea unuia dintre parinti, intrarea la scoala).

    Consilierea psihologica pentru copii se realizeaza prin tehnici specifice varstei acestora, de tipul jocului si povestilor, meloterapie, artterapie, dramaterapie, dans si tehnici corporale.

     Deseori copiii nu constientizeaza propriile nevoi si nu pot cere in mod direct ajutorul insa fac acest lucru prin manifestarea diferitor comportamente dezadaptative. Aceste comportamente trebuie luate in serios iar noi, adultii, suntem responsabili sa le oferim oportunitatea de a creste si de a se dezvolta intr-un mod sanatos si armonios. Psihologul pentru copii isi foloseste tehnicile si creativitatea pentru a transforma procesul de consiliere a copiilor intr-un joc cu beneficii magice. Consilierea psihologica pentru copii si terapia de familie va vor veni in ajutor in orice dificultati in ceea ce priveste comportamentul, relatiile, comunicarea si gestionarea emotiilor.

   Aici veti gasi cel mai bun psiholog pentru copilul dumneavoastra si cel mai bun terapeut de familie. Consilierea psihologica pentru copii si terapia de familie se realizeaza doar la sediul cabinetului psihologic PsyEvolution Bucuresti.

 Tarif: 100 lei/ sedinta (50 min)

Monthly Newsletter

Keep up to date on the latest from our network:

Connect with us

BT Twitter Feeds