Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Ioana Alexandra Druiu

Consilier psihologic pentru copii, adulti, cupluri si familii si psiholog clinician 

 Studiii

Licentiata in psihologie in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti.

Master in Evaluarea, Consilierea si Psihoterapia Copilului, Cuplului si a Familiei in cadrul Universitatii Bucuresti.
Absolventa a 300 de ore de formare profesionala in Psihologie Clinica sub egida Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala.

Afilieri

Membru al Colegiului Psihologilor din Romania.
Membru aderent al Societatii de Psihoterapie Experientiale Romane.

Experienta profesionala

Psiholog voluntar la spitalul de copii M. S. Currie 2009 – 2011
Consilier psihologic la gradinita de copii Kogaion 2011 – 2012
Colaborator articole psihologice??? ReteauaMedicala.ro 2012 - prezent

Eu ca si om

Eu insumi sunt o persoana sensibila si am trecut, de-a lungul timpului prin multe dificultati pe care insa am reusit sa le depasesc cunoscandu-ma, acceptandu-ma si dezvoltandu-mi continuu resurse si abilitati. Intotdeauna mi-am dorit sa fiu alaturi de oameni si sa ii ajut intr-un mod in care nimeni altcineva nu o face. Mi-am dorit inca de cand eram un copil aceasta meserie, pe vremea in care nici nu stiam ce inseamna exact insa mai presus de cunostinte simteam...si am facut acele alegeri care sa ma ajute sa imi continui drumul. Am reusit astfel sa imi vindec rani invatand si imi doresc sa ajut in continuare si pe ceilalti sa depaseasca momentele dificile ale vietii si sa isi construiasca un viitor frumos si echilibrat. Reusesc astfel sa imi implinesc propriul vis sustinendu-i pe oameni sa isi implineasca visele proprii. Astfel acum sunt consilier psihologic si psiholog pentru copii si adulti specializat in terapia de cuplu si familie, psiholog autorizat si acreditat de colegiul psihologilor din Romania, psiholog dedicat oamenilor.

Ai avut si tu o experienta care te-a marcat? Te-ai simtit uneori respins, abandonat, singur, neimplinit sau nu ai reusit sa gestionezi propriile emotii asa cum ti-ai fi dorit? Iti doresti mai multa incredere in propriile forte, o mai buna comunicare cu cei din jur, relatii mai armonioase? Indrazneste sa iti oferi sansa de a vindeca trecutul, de a construi frumos viitorul si de a trai prezentul. Meriti sa traiesti asa cum iti doresti!

Monthly Newsletter

Keep up to date on the latest from our network:

Connect with us

BT Twitter Feeds