Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Ce facem?

    Consilierea psihologica, psihoterapia si dezvoltarea personala se adreseaza tuturor celor care isi doresc o mai buna cunoastere de sine, celor care isi doresc o schimbare, celor care vor sa descopere solutii la problemele lor, tuturor celor care isi doresc sa aibe grija de mintea si sufletul lor si vor sa aibe o viata echilibrata si armonioasa.

     Psihologul nu este un vrajitor sau o persoana atotstiutoare, dar este un ghid pentru oameni, este o persoana ca te intelege si este acolo pentru tine, este o persoana care te poate ajuta sa gasesti solutiile problemelor tale, sa iti regasesti puterea din tine, sa iti depasesti limitele, sa te schimbi si sa evoluezi.
     PsyEvolution este un cabinet de consiliere psihologica, psihoterapie si dezvoltare personala avizat si acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania.

     Aici veti gasi un spatiu cald si securizant ce va va oferi posibilitatea sa va redescoperiti, sa va regasiti linistea interioara dar si puterea de a schimba. Aici veti gasi incredere, confidentialitate, profesionalism si sprijin in drumul catre vindecare, dezvoltare, in drumul catre evolutie.

     Serviciile cabinetului PsyEvolution se adreseaza persoanelor de toate varstele, cuplurilor si familiilor. Cabinetul va ofera o varietate de servicii adaptate nevoilor si dorintelor dumneavoastra.


Monthly Newsletter

Keep up to date on the latest from our network:

Connect with us

BT Twitter Feeds